Divine Mama Yoga

DIVINE MAMA YOGA- een speciale programma voor alle mama’s.

Je bent (al een tijdje geleden) moeder geworden en merkt dat je leven niet meer hetzelfde is. Je bent vaak moe, hebt fysieke, emotionele klachten, die vóór de kinderen niet aan de orde waren.

Je wil een goede moeder zijn en tegelijkertijd jezelf terug vinden, genieten van je moederschap en je conditie opbouwen.

Maar het liefst wil je af en toe helemaal niets te hoeven, geen mama maar een mens te zijn. Je wil stilte en rust in je lichaam en hoofd. True?

Vroeger  moederschaap was een taak van de hele community (familie, buren, vrienden). Een moeder zorgde nooit tegelijkertijd voor het gezin, huis, inkomen en niet te vergeten voor zichzelf. Vrouwen zorgden voor elkaar. Tegenwoordig moeten we bijna alles zelf doen. Maar hoe doe je dat? De enige manier is het begrijpen en leren het  moederschap van tegenwoordig. Uiteindelijk zullen velen van ons het met eigen ervaring leren. Dat kost jaren. Voor sneller resultaat heb je een ervaringsdeskundige professional nodig.

Hiervoor is er een speciale programma ontwikkeld bij Yogastudio Mierlo.

Een keer in de zoveel tijd (jij bepaalt hoe vaak) kom je voor Divine Mama Yoga.

Divine Mama Yoga is een serie workshops op basis van yoga, mindfulness en coaching. Yoga bevat helende ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, meditaties, energetiesche healing en zelfs krachttraining. Mindfulness heb je nodig om zonder te veel emoties het moment van het leven te accepteren en  jezelf te leren kennen als  Divine Mama.  Coaching is een bijpassende begeleiding aan de hand van het luisteren en observeren, hulp bij het verkrijgen van nieuwe inzichten, verduidelijking  en praktische tips. Elke workshop is gericht op jouw vraag of probleem.

Divine Mama Yoga workshop duurt 1,5 uur. De tijden zijn in overleg in te plannen. De kosten zijn €55 per workshop. Voor meer tarieven klik hier.

Stuur een mailtje naar inna@yogamierlo.nl om workshop in te plannen of bel met 062 9260943.

Waar:

In Yogastudio Mierlo (parkeren is gratis)

Adres: Vaanakker 72, 5731 JN  Mierlo.

Mijn persoonlijke verhaal als Divine Mama 

In 2013 ben ik mama geworden. Tijdens mijn zwangerschap deed ik wekelijks aan Kundalini Yoga en nam ik deel aan een Hypnobirthing programma. Ik werkte tot mijn zwangerschapsverlof op kantoor en had plannen om na de geboorte van mijn zoon weer te gaan werken. Ik had voor mijzelf één jaar in gedachten om van mijn moederschap te genieten. Kortom ik had een degelijk en redelijk plan. Maar toen wist ik nog niet dat mijn leven voor mij andere plannen in gedachten had. Het moederschaap viel zwaarder dan ik ooit had gedacht.

Mijn familie en schoonouders wonen duizenden kilometers hiervandaan en konden mij niet helpen. Mijn man werkte fulltime en steunde mij op zijn manier. Ik kon geen betaalbare goede oppas vinden en kwam niet aan mijzelf toe. Ik kwam ook niet meer aan wekelijkse yogalessen toe. ‘s Avonds als mijn man terug was van zijn werk was ik meestal moe. Ik draaide in een cirkel, die voelde als een kooi.

Toen mijn zoon 2 jaar oud was heb ik mama-coaching ingeschakeld en een jaar later ging een opleiding volgen tot Kundalini yogaleraar. Daaruit pakte ik mijn yogabeoefening op. Dit was de combinatie, die ik drie jaar zocht. Ik had een inzicht nodig om verder te kunnen. Ik had steun en begrip nodig om verder te kunnen. Ik had uitleg en wat tips nodig om verder te kunnen. Ik had mijn lijf terug nodig om verder te kunnen.  En natuurlijk had ik tijd voor mijzelf nodig om verder te kunnen.

Na een paar jaar heb ik mijn persoonlijke/ professionele ervaring en kennis gebundeld in een programma voor moeders Divine Mama Yoga, die als een redding door mama’s ervaren wordt. Wat ik nu zeker weet is dat wij (vrouwen) elkaar nodig hebben om elkaar te steunen ieder met haar eigen kennis, ervaring en specialisme. Gelukkig heb ik voldoende in huis om jouw lichaam, mind en ziel te helpen herinneren dat jij ook een Divine Mama bent!