fbpx

Persoonlijke Video-Sadhana


Sadhana has only one purpose: you face the day with strength and victory. Yogi Bhajan.

Wil je de effecten van je Kundalini Yoga beoefening maximaal vergroten? Doe dan een 40 dagen Persoonlijke Video-Sadhana challange en ik help je mee.

Wat is Sadhana?

Sadhana betekent in feite een dagelijks spirituele beoefening met de nadruk op dagelijks. Je kiest een moment op een dag, de duur van je Sadhana (tussen 7 en 30 minuten afhankelijk van de ruimte in je agenda ) en doet deze oefening elke dag gedurende 40 dagen samen met een speciaal voor jouw ontworpen video-les. Deze les is inclusief:

  • het afstemmen met mantra’s
  • een kriya – één of meerdere oefeningen, ontworpen door Yogi Bhajan voor een specifieke doel.
  • ontspanning
  • het afsluiten met mantra’s

Het voordeel van een Persoonlijke Video-Sadhana is dat jij het niet alleen doet, maar je wordt begeleid, aanmoedigt en geholpen door een gids. Dit is ontzettend motiverend en geeft een houvast aan je dag.

Al na een paar dagen zal je het positieve verschil in je leven, je bewustzijn en vitaliteit opmerken . Het leuke is dat deze bewustzijn gaat gedurende 40 dagen alleen maar groeien! Dit is een geweldige ervaring, die jouw karma, jouw lot voor altijd zal veranderen. Je zal je hele leven van profiteren, want alledaagse Sadhana werkt op het versterken van je parasympathische zenuwstelsel en reguleert het samenstelling van de bloed door hormonale balans te creëren.

Voor je Persoonlijke Video-Sadhana kun je met mij contact opnemen of maak het bespreekbaar tijdens een theepauze na de yogales . We bespreken de duur, het plek (bijvoorbeeld passend voor op het werk, wandelend of in je bed) en doel van je Sadhana. Ik zal je Persoonlijke Video-Sadhana voor je opnemen en je ontvangt het filmpje op je e-mail of WhatsApp. Het bijdragen voor je Persoonlijke Video-Sadhana is €25.


Your electromagnetic radiance should be continuous and should be creatively high. That’s why there is discipline. That’s why we do sadhana. That is what dharma is. A dharmic woman will be radiant, very shining, very bright-faced, very attractive, very real. Don’t do sadhana for your husband, and don’t do sadhana for anything else. Do sadhana for yourself.  Yogi Bhajan.