Pijnverlichting


LYAPKO HEALING – galvanische spijkermat therapie voor het verlichten van de pijn. 

WAT IS LYAPKO APPLICATOR?

Lyapko applicator is de meest geavanceerde spijkermat die op dit moment bekend is, gemaakt van elastische medische uitsluitend natuurlijke rubber en 6 soorten zuivere metalen: zink, koper, ijzer, nikkel, zilver en goud.

HET WERKING

Kalmeert het zenuwstelsel door productie van “natuurlijke pijnstiller” en gelukshormonen te stimuleren. 

GALVANISCHE STROMEN 

Onze zenuwen zijn geleiders van de stroom ( energie) met twee polen: plus aan de buitenkant van de cel en min aan de binnenkant van de cel. Zuivere metalen waarvan de applicator is gemaakt hebben ook verschillende polariteiten. Bijvoorbeeld koper is positief en ijzer is negatief geladen. Onder invloed van verschillende polariteiten gaat er een elektrische impuls door de huid. Het verandert de permeabiliteit van het zenuwcelmembraan en er vloeit stroom van het buitenste naar het binnenste deel van de cel. Op deze manier wordt er doorstroom van de energie op de cellulair niveau gestimuleerd en stoffen afwisseling gestart.  

HET EFFECT

Bij regelmatige toepassing tijdens de eerste vijf tot tien minuten van de healing verandert relatief ongemakkelijke pijnlijke gevoel in comfortabele sensaties van warmte, aangename vibratie, tintelende stroming. Later volgt een gevoel van slaperigheid en algemene ontspanning, wat verandert in een gezonde volledige slaap.

Deze therapie kan volledig zelfstandig toegepast worden thuis mits basis techniek bekend is. De duur van de kuur is afhankelijk van de soort en aard van de klachten en kan tot 2 weken duren. 

Wat gebeurt er tijdens de Lyapko Healing bij Yogastudio Mierlo?

Lyapko Healing sessie bestaat uit theorie en praktijk met als doel – zelfstandige toepassing van Lyapko Applicator thuis wanneer het nodig is. 

Je neemt een comfortabele houding op de rug en plaatst de Lyapko Applicator onder de zere plek direct op de huid. De zwaartekracht doe het werk. Ik begeleid je door het proces en leer je hoe je met behulp van je adem de nodige effect kan bereiken. 

KLEDING

Draag comfortabele weide kleding. 

MEENEMEN

Neem twee dekentjes mee voor je comfort. Één om erop te liggen en één om jezelf te bedekken. 

KOSTEN

€55 voor de sessie van 1,5 uur. 

Na afloop van de sessie kun je besluiten om de applicator aan te schaven voor thuisgebruik. De kosten hiervan zijn €40 per stuk.